Katil kocaya şok ceza!

Eşini ve kayınpederini öldüren katil kocaya mahkemece şok ceza. Sanık 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. İşte detaylar...

Katil kocaya şok ceza!

18 Ekim 2022'de Kocaeli'nin Barbaros Mahallesi'ndeki bir otoparkta korkunç bir suç işlendi. Beyza Sorguç (23) ve boşanma sürecinde olduğu kocası Ömer Sorguç (31) arasındaki trajedi, Ömer Sorguç'un, Şanlıurfa'dan kaçarak Kocaeli'ye yerleşen eşini izlemesiyle başladı. Beyza ve babası Şahin Kılıç'ın eve varışlarını gözlemleyen Ömer Sorguç, ilk olarak kayınpederine, ardından evine koşan eşine ateş açtı. Vahim olayda Beyza ve babası yaşamını yitirdi, Ömer Sorguç ise polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak hapse atıldı.

Ömer Sorguç'un Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki yargılanması devam etti. Duruşmada, sanıkların avukatı Ersayın Işık ve sanık Ömer Sorguç ile onun avukatı hazır bulundu. Ömer Sorguç, işlediği suçtan duyduğu pişmanlığı dile getirerek, suçunun vicdanını rahatsız ettiğini belirtti. Avukat Işık ise suçun planlı ve acımasızca işlendiğini vurgulayarak, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, Ömer Sorguç'u eşi Beyza Sorguç ve kayınpederi Şahin Kılıç'ı "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum etti.