Şanlıurfa’da 17 Yaşındaki Genç Kız Amcası Tarafından Kaçırıldı İddiası!

Şanlıurfa’da 17 yaşındaki İ.S.Ç.’nin amcası tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Aile, kızlarını bulmak için yardım çağrısında bulundu ve vatandaşlardan destek bekliyor.

Şanlıurfa’da 17 Yaşındaki Genç Kız Amcası Tarafından Kaçırıldı İddiası!

Şanlıurfa’da 17 yaşındaki İ.S.Ç.’nin amcası A.Ç. tarafından kaçırıldığı iddiası, aileyi derin bir endişeye düşürdü. Cumartesi sabahı saat 08.30’dan beri kayıp olan genç kızdan halen haber alınamıyor.

ACILI AİLE KIZLARINI HER YERDE ARIYOR
Kızlarının kaybolması üzerine büyük bir şok yaşayan aile, gören veya duyanların kendilerine ya da güvenlik birimlerine ulaşmasını rica etti. Kaçırıldığı iddia edilen amca A.Ç.’ye de 4 gündür ulaşılamıyor.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Baba, kızının kaçırıldığını fark eder etmez durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, aile kızlarının bulunması için yetkililerden destek bekliyor.

AMCANIN PARA İSTEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR
İddiaya göre, A.Ç., kaçırdığı İ.S.Ç.’nin annesini arayarak para talebinde bulundu. Son olarak, ikilinin İstanbul’da görüldüğü iddia edilirken, ailenin umut dolu arayışı sürüyor.

AİLEDEN YARDIM ÇAĞRISI
Aile, yaptığı açıklamada genç kızı gören veya duyanların 0533 051 0871 numaralı telefona ya da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirimde bulunmalarını rica etti.