Şanlıurfa'da Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralı Var!

Şanlıurfa Haliliye’de OSM kavşağında meydana gelen zincirleme kazada motosiklet sürücüsü Veysel Yılmazer hayatını kaybetti. Kaçan otomobil sürücüleri için polis arama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da Korkunç Kaza! Ölü ve Yaralı Var!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Yeşildirek köprülü kavşağında meydana gelen zincirleme kazada motosiklet sürücüsü Veysel Yılmazer yaşamını yitirdi. Kazaya karışan otomobil sürücüleri olay yerinden kaçtı.

Motosiklet Karşı Şeride Uçtu
Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir sürücü tarafından kullanılan 63 AHH 864 plakalı otomobil, kavşakta Veysel Yılmazer’in kullandığı 63 AFN 888 plakalı motosiklete çarptı. Aynı otomobil daha sonra 33 ALR 859 plakalı başka bir araçla kafa kafaya çarpışarak durabildi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yılmazer karşı şeride fırladı.

Otomobil Sürücüleri Olay Yerinden Kaçtı
Kazadan sonra her iki otomobilin sürücüsü de olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yılmazer’in Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde motosiklet sürücüsü Veysel Yılmazer’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Yılmazer’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis Kaçan Sürücülerin Peşinde
Polis ekipleri, kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücüleri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.