Şanlıurfa'da Makam Odası'nda İntihar Girişimi!

Akçakale Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz, makam odasında intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Gündüz, hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberde.

Şanlıurfa'da Makam Odası'nda İntihar Girişimi!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz, iddiaya göre makam odasında intihar girişiminde bulundu. Olay, Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Gündüz’ün bilinmeyen bir sebeple makam odasının kapısını kilitleyerek, silahla intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Silah sesinin duyulması üzerine kuruma hızla sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık birimleri, ağır yaralı olan Gündüz’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Akçakale Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Gündüz'ün sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayın detayları henüz netlik kazanmadı. Kamuoyuna daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

Detaylar Birazdan...

Detaylar

Halk Eğitim Müdürü Mustafa Gündüz, makam odasında silahla intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Gündüz, makam odasının kapısını kilitledikten sonra tabanca ile kendine ateş etti. Silah sesini duyan kurum çalışanları kapıyı kırarak odaya girdi ve Gündüz’ü kanlar içinde buldu. Durumun aciliyetini fark eden personel, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gündüz’e ilk müdahaleyi yaparak onu Akçakale Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Gündüz, hastanede tedavi altına alındı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Gündüz'ün 2 sayfalık intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak emniyet güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.