Şanlıurfa'da Milyonluk Trafik Cezası!

Şanlıurfa'da polis ekipleri kent merkezinde "şok" trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada 2 bin 135 araç ve sürücü kontrol edildi. Uygulama kapsamında 378 sürücüye idari işlem uygulandı.

Şanlıurfa'da Milyonluk Trafik Cezası!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla geniş çaplı bir asayiş ve trafik uygulaması düzenledi. Kent merkezi ve ilçelerdeki farklı noktalarda yapılan uygulamada, toplamda 12 bin 885 şahıs, 2 bin 135 araç ve 164 motosiklet kontrol edildi.

Uygulama sırasında çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs yakalanırken, yoklama kaçağı bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca ile 156 adet fişek ele geçirildi. Farklı miktarlarda ve çeşitlerde uyuşturucu madde bulunduran şahıslara da müdahale edildi.

Trafik yönünden de yoğun bir denetim gerçekleştirilen uygulamada, toplamda 378 araç ve sürücüsüne 1.321.287 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafik kurallarını ihlal eden 2 motosiklet trafikten men edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların devam edeceğini ve huzur şehri algısını güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.