Suruç Belediyesi'nden Dört Bir Yandan Çalışma!

Suruç Belediyesi, altyapı, temizlik ve reglaj çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Suruç Belediyesi'nden Dört Bir Yandan Çalışma!

Suruç Belediyesi ekipleri, şehrin altyapı, temizlik ve reglaj çalışmalarını dört koldan hızla sürdürüyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına daha da hız veren ekipler, Suruç’un birçok noktasında aktif olarak sahada yer alıyor. Alt yapı projelerinden cadde ve sokak temizliğine, reglaj çalışmalarına kadar birçok alanda hizmet sunan ekipler, ilçenin görünümünü ve yaşanabilirliğini artırmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Suruç’un en büyük sorunlarından biri olan ulaşım meselesine de özel bir önem gösteren Suruç Belediyesi Eş Başkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, bu konuda halkı rahatlatmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten eş başkanlar, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte daha hızlı adım atmaları gerektiğini de vurguladı. Kaya ve Baran, Suruç halkının uzun süredir yaşadığı bu sıkıntıyı çözmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade etti.

Belediye ekiplerinin çalışmaları sadece Suruç’un alt yapısını güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda temiz ve düzenli bir çevre için de büyük adımlar atılıyor. Halkın ihtiyaçlarına öncelik veren Suruç Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için hummalı bir şekilde çalışıyor.;