Suruç'ta Tek Kişilik Dev Eylem!

Hüseyin Yılmazoğlu Suruç'ta 8 Yıldır Tek Başına Uyuşturucuya Karşı Eylem Yapıyor.

Suruç'ta Tek Kişilik Dev Eylem!

Hüseyin Yılmazoğlu (45), iki oğlunun uyuşturucuya bulaşmasıyla başlayan mücadelesinde tam 8 yıldır yetkililere ve topluma sesleniyor. Ancak, yıllardır düzenlediği eylemlerde tek başına kalan Yılmazoğlu, pes etmiyor.

Mücadeleye, büyük oğlu B.Y.’nin (22) ve küçük oğlu D.Y.’nin (18) uyuşturucu kullanmaya başlamasıyla girişen Yılmazoğlu, özellikle D.Y.’nin uyuşturucu nedeniyle kısmi akli dengesini kaybettiğini belirtiyor. İki çocuğunun da tedavi edilmesini isteyen baba, aynı acıyı başkalarının yaşamaması için yetkililere harekete geçme çağrısında bulunuyor.

Suruç Cumhuriyet Meydanı’nda Tek Kişilik Eylem

22 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00'te Suruç Cumhuriyet Meydanı'nda bir kez daha eylem başlatan Yılmazoğlu, yine yalnız bırakıldı. Kendi imkanlarıyla mücadeleye devam eden baba, "Yardım bekliyorum, bu mücadeleden vazgeçmeyeceğim" diyerek kararlılığını vurguladı.

Toplumun ve yetkililerin dikkatini çekmeye çalışan Yılmazoğlu, uyuşturucuyla mücadelede ailelerin yalnız kalmaması gerektiğine işaret ederek, diğer çocukların da bu tuzaktan kurtulması için destek bekliyor.

Tek kişilik eylemleriyle sesini duyurmaya çalışan Yılmazoğlu, umudunu kaybetmeden mücadeleye devam edeceğini belirtti: "Bu çocuklar hepimizin. Kimse benim yaşadığım acıyı yaşamasın."