Suruç'ta Yakalandılar!

Suruç’ta narkotik ekipleri Barış ve Yıldırım Mahallelerinde “Şok Uygulama” yaptı. 42 kişi ve 15 araç incelendi, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Denetimler devam edecek.

Suruç'ta Yakalandılar!

Suruç’ta Narkotik Ekiplerinden “Şok Uygulama”

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Barış ve Yıldırım Mahallelerinde 16 Ekim 2024 Çarşamba akşamı “Şok Uygulama” gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında 42 şahıs ve 15 araç incelenirken, kurallara uymayan sürücüler hakkında cezai işlem yapıldı.

42 Kişi ve 15 Araç Denetlendi
Saat 21.30 ile 22.30 arasında gerçekleştirilen denetimlerde, narkotik ekipleri araçlar ve kişileri detaylı bir şekilde inceledi. Trafik kurallarına uymayan sürücülere idari para cezaları uygulanırken, narkotik suçlara karşı mücadele kararlılıkla sürdürüldü.

Denetimler Aralıksız Devam Edecek
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik alan denetimlerinin kesintisiz sürdürüleceğini duyurdu. Ekipler, uyuşturucu kullanımını ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Sosyal Medyadan Açıklama
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, denetimlerle ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Suruç, Barış ve Yıldırım Mahalleleri 16.10.2024 Çarşamba günü saat 21.30 - 22.30 arasında yapılan Şok Uygulamada 42 şahıs, 15 araç incelenmiştir. İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Birimlerimizce Narkotik Alan Denetimlerimiz Aralıksız Devam Etmektedir.”