Yine Şanlıurfa Yine Elektrik Kesintisi: İşte O İlçeler!

DEDAŞ, Şanlıurfa genelinde belirli ilçelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yine Şanlıurfa Yine Elektrik Kesintisi: İşte O İlçeler!

Şanlıurfa’da Planlı Elektrik Kesintisi: DEDAŞ’tan Duyuru!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa genelinde bazı ilçelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak olan bu kesintiler, belirli tarihlerde ve saatlerde gerçekleştirilecek. İşte enerji kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve saat aralıkları:

Eyyübiye İlçesi:

Dernek, Yanıkçöğür, Ortahemedan, Kızılkuyu, Ulak, Altınbaşak, Yukarıhemedan, Aşağıhemedan, Göldere ve Yukarıçaykuyu mahallelerinde 07.00 - 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Karaköprü İlçesi:

Yığınak, Millisaray, Yemişli, Estağfurullah, Apaydın, Bahçeli, Doyumlu, Düğer, Buğdayhüyük, Kasımkuyu ve Gazibey mahallelerinde 09.00 - 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Hilvan İlçesi:

Çakmak, Kavalık, Söğütlü, Kırbaşı, Hayrat, Aydınlı, Güluşağı, Yeşerdi, Aşağıkülünçe, Yakınyurt, Kovancı, Yedikuyu ve Apaydın mahallelerinde 13.00 - 17.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacak.

Harran İlçesi:

Ünlü, Meydankapı, Uluağaç, Balkır, Çolpan, Bellitaş, Avlak, Çepkenli, Öztaş, Oğulcuk, Göktaş, Duran, Tekdal, Zeytindalı, Yaygılı, Gazlıkuyu ve Çiftçiler mahallelerinde 09.00 - 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Haliliye İlçesi:

Günbalı, Apalı, Keserdede, Kısas, Emirler, Kahraman, Mamuca, Gülveren, Çekçek, Çukurdoruç, Güçlü, Osmanbey, Akçalı ve Kepirli mahallelerinde 08.30 - 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

DEDAŞ yetkilileri, bu süreçte yaşanacak kesintilerin bakım ve onarım çalışmalarının sorunsuz ilerleyebilmesi adına gerekli olduğunu belirtti. Vatandaşların planlarını bu bilgilere göre yapmaları önerildi.